papiergroep
papiergroep
papiergroep
papier

Papiergroep en kringloop – Al meer dan 60 jaar verzamelt en sorteert een Nivongroep papier

Al meer dan 60 jaar zit Hengelo in de papierkringloop. Wekelijks wordt op maandag en dinsdagmorgen papier verzameld, verwerkt, gesorteerd en afgeleverd aan de papier industrie. De Groep is daarbij een belangrijke schakel in de hele kringloop en draagt zo in belangrijke mate bij aan een duurzame samenleving. De inkomsten zijn een belangrijke bijdrage bij de exploitatie, onderhoud en modernisering van het Nivoncentrum. De succesvolle renovatie van het Nivoncentrum in 2013 is in hoge mate uit deze inkomsten gefinancierd.

Een belangrijk en gezellig onderdeel van elke morgen is het gemeenschappelijk koffie drinken (vaak met een traktatie) aan de grote stamtafel in de foyer van het centrum. Hier worden om tien uur de nieuwtjes uitgewisseld en de wereld besproken.1-100_3789

De papiergroep kan altijd versterking gebruiken. Wil je meehelpen met sorteren of met je eigen auto (met trekhaak) een enkele keer, tegen een royale vergoeding, in de stad papier ophalen. Kom op maandagmorgen of dinsdagmorgen tegen tienen eens praten onder een kop koffie.

Informatie

Nivoncentrum Hengelo Lodewijkstraat 1/ hoek Berfloplein 7553 LB Hengelo
074-2431879

Inlichtingen bij Margot Schaefer

  • email: margot.schaefer55@gmail.com
Nivon is meer