Het beheer van het Nivoncentrum en onderhoud is in handen van de Beheercommissie


SONY DSC

Het is een groep enthousiaste, ondernemende en handige mensen die tekent voor beheer en onderhoud van het Nivoncentrum. De commissie streeft ernaar het centrum optimaal gebruiksklaar te hebben. Ze verzorgt de bevoorrading van de keuken, de huishoudelijke dienst, het archief, onderhoud van de inboedel en het gebouw en de tuin, beveiliging, verwarming, onderhoud en instructies van de apparatuur, en verhuur en coördinatie van de zalen.

Het beheer van het Nivoncentrum kent een boeiend en afwisselend takenpakket en is essentieel voor blije gezichten van de 15 duizend bezoekers per jaar.

Als je belangstelling hebt om actief te worden in de Beheercommissie, neem contact op met Barbara (telefoon en email staan hiernaast) voor een kennismaking. Zij zal je graag vertellen over de gang van zaken.

De coördinatie, verhuur en  reservering van het gebruik van de verschillende ruimtes in het Nivoncentrum wordt verzorgt door Gerrit Sieverink (e-mail: nivon74@gmail.com, tel: 06-22488286). Voor Nivon leden bestaat de mogelijkheid om voor b.v. een familiebijeenkomst een ruimte te huren.

In de keuken ligt het z.g. Klussenboek. Daarin kun je opschrijven  wat er stuk is of anderszins  niet in orde. Zet wel je naam en datum erbij. De Beheercie zal het dan zo snel mogelijk proberen op te lossen.

1-100_4725Zijn je handen gaan jeuken en klaar om uit de mouwen te steken
kijk dan nog even naar een project dat in 2015 door de Beheergroep is uitgevoerd.

Een “eeuwen” oude wens van onze leden en bezoekers van het Nivoncentrum werd vervult. Namelijk een overdekte fietsenstalling bouwen opdat na een bezoek of ferme wandeling op een droog zadel naar huis kon worden gefietst.

Informatie

Nivoncentrum Hengelo Lodewijkstraat 1/ hoek Berfloplein 7553 LB Hengelo
074-2431879

Inlichtingen bij Barbara van Limburg Stirum

  • telefoon: 06-27111020
  • email: b.van.stirum@gmail.com
Nivon is meer