pentekenning nivoncentrumNivon Hengelo

Beveiliging Nivoncentrum

Het Nivoncentrum is voorzien van een inbraakalarmsysteem. Deze staat ingeschakeld als er niemand in het gebouw aanwezig is.

Het in en uitschakelen wordt gedaan met een bedieningspaneeltje bij de voordeur. De eerste persoon die het gebouw betreedt schakelt het systeem uit om te voorkomen dat er een vals alarm optreedt. De laatste die het gebouw verlaat schakels het systeem weer in.

Iedereen die in het bezit is van een sleutel van de voordeur heeft een viercijferige code en een instructiekaartje voor de bediening van het paneeltje.

Bij een ingeschakeld systeem brand er een rood lampje rond het enter knopje. Deze is groen als het systeem is uitgeschakeld.

Bij binnenkomst klinkt er een pieptoon en heb je 30 seconden tijd om het systeem uit te schakelen. Als je een fout maakt bij het intikken van je viercijferige code kun je dit corrigeren middels de correctie toets. Maak je een andere fout en gaat het alarm plotseling af, raak niet in paniek en herhaal de handelingen nogmaals correct. Indien dat niet lukt en het alarm blijft afgaan, bel dan één van de onderstaande personen. Meestal zal ook de alarmcentrale van Securitas naar het Nivoncentrum bellen. Beantwoord dit gesprek, zeg je naam en vertel wat er aan de hand is. Ze zullen naar een ID code vragen, maar die heb je niet.

De persoon die als laatste het gebouw verlaat moet het systeem weer inschakelen. Er klink weer een pieptoon en heb je 30 seconden om de voordeur achter je dicht te trekken.

In de meterkast bevindt zich de systeemkast. Voor een goede werking moet de meterkastdeur op slot zijn, Controleer dit voor je het gebouw verlaat.

Jaap Hekkema   06-51113176

Informatie

Nivoncentrum Hengelo Lodewijkstraat 1/ hoek Berfloplein 7553 LB Hengelo
074-2431879

Inlichtingen bij Jaap Hekkema

  • telefoon: 074-2771418
  • telefoon: 06-51113176
  • email: jaaphekkema@home.nl
Nivon is meer