Een mooie sportieve wandeling maken in het fraaie Twentse landschap – dat kan!

“De Tien Kilometer” wandelaars genieten van tochten op de vrijdagmorgen door het fraaie Twentse landschap. Een mooie en gezellige wandeling van ongeveer tien kilometer telkens in een andere omgeving; van oktober tot en met april iedere week en in de overige maanden de tweede vrijdag van de maand.

Voor de rustige dinsdagmiddag wandelingen in het buitengebied van Hengelo – klik hier.

We vertrekken altijd om precies tien uur bij het NIVON- centrum en carpoolen naar het startpunt van de wandeling. Er wordt van de passagiers een bijdrage gevraagd in de vervoerskosten.

Ook kan men natuurlijk op eigen gelegenheid naar het wandelstartpunt gaan. Eenmaal aangesloten bij onze wandelgroep krijg je regelmatig een wandelschema per email toegestuurd, met informatie over de startpunten en wie de wandelingen heeft uitgezet. Actuele informatie over de route, annulering bij slecht weer en sfeerfoto’s vind je op Facebook-pagina “Nivon Wandelingen Hengelo”: klik op “weten of de wandeltocht vandaag doorgaat” in de informatiekolom op deze pagina.

Het wandelen gebeurt in een rustig tempo, we genieten van de natuur en twee keer wordt er gepauzeerd om het meegenomen lunchpakket en drinken te nuttigen.

Het is fijn om een inklapbaar stoeltje of  een stuk plastic of kussentje in de rugzak te hebben om in de pauze de broek droog te houden.
Ook goede wandelschoenen zijn een aanrader.

Aan- en afmelden voonivonr een wandeling is niet nodig.
Loop vrijblijvend een aantal keren met ons mee!
Deelname is gratis voor Nivon-leden. Voor niet-leden zijn de kosten  € 25/jaar.

Is jouw interesse gewekt en wil je meer inlichtingen om ook eens met deze leuke wandelgroep op stap te gaan, bel dan gerust met:

Wilna Westerhoff, tel. 06-235 431 98
Marie-José Nijenhuis, tel. 06-466 973 06

                             

Informatie

Nivoncentrum Hengelo Lodewijkstraat 1/ hoek Berfloplein 7553 LB Hengelo
074-2431879

Weten of de wandeltocht vandaag doorgaat, klik hier.

Inlichtingen bij de coördinatoren:

  • Wilna Westerhoff – tel.  06-235 431 98
  • Marie-José Nijenhuis – tel.  06-466 973 06
Nivon is meer