Voor een boeiende lezing op de dinsdagavond moet je bij Nivon Hengelo zijn

Voor een boeiende lezing of presentatie moet je op dinsdagavon1-IMG_0617d, maandagmiddag, dinsdagmiddag (Sociaal Toerisme) bij het Nivon zijn. En dat voor een heel klein prijsje. Op meerder dagen in de maand kun je er terecht voor een programma vol cultuur, natuur, folklore, vreemde landen en humor. Denk daarbij aan schitterende natuuropnames van ons Twente of juist ver weg, verhalen over Rusland en China toen en nu, of Twentse historie. De beste presentatoren in de Regio komen het u graag vertellen. Hier onder staat het complete programma voor de dinsdagavond.

Maar neus ook even in het maandagmiddag programma

of Sociaal Toerisme op de dinsdagmiddag

en kijk ook eens op de Geschiedenis pagina of daar iets van je gading is als je belangstelling hebt voor presentaties op dat gebied.

NIVON-dinsdagavonden programma

De volgende NIVONdinsdagavonden staan op het programma vol cultuur, natuur, vreemde landen en humor. Natuurlijk in de Grote Zaal van het NIVONcentrum, Lodewijkstraat 1, hoek Berfloplein, Hengelo (Ov.), telkens om 20 uur.

De toegangsprijs is €5 voor leden, en niet-leden €6.

Programma dinsdagavonden 2023-2024 in NIVONcentrum, aanvang 20 uur.

2 april 2024

Ilona Bergink-Koiter (docent aan het Twickelcollege) zal op dinsdagavond  om 20 uur een presentatie verzorgen over

Het Indonesische eiland Bali.

“Die dinsdagavond mag ik vertellen over het prachtige eiland Bali, onderdeel van Indonesië. Waarom zou je hier iets over willen horen? Niet alleen omwille van het Unesco natuurgebied met de geweldige rijstvelden, ook niet enkel vanwege de boeiende cultuur die is ontstaan vanuit het Hindoeïsme op dit eiland. Vooral omdat er zoveel Nederlandse historie tot op de dag van vandaag te vinden is in de verschillende steden. De aanwezigheid van Nederlandse geschiedenis op dit eiland is niet iets waar we enkel trots op hoeven te zijn….. En wat maakt dat zoveel Nederlanders hier ieder jaar toch met open armen worden ontvangen? Graag zie ik je deze dinsdagavond. Dan neem ik je mee in mijn beleving van Bali”.

Informatie

Nivoncentrum Hengelo Lodewijkstraat 1/ hoek Berfloplein 7553 LB Hengelo
074-2431879

Inlichtingen bij Rob Lehr

  • telefoon: 06 30028403
  • email: roblehr@hetnet.nl
Nivon is meer