koorzang

Koorzingen maakt vrolijk is het devies van het Nivon Zangkoor

koor 1april 059Zingen maakt vrolijk en zingen kun je je leven lang. Meedoen is belangrijker dan veel zangtalent maar dat wordt natuurlijk wel heel erg gewaardeerd. Het koor zingt (meestal driestemmig) liederen van Mozart, Schubert, Mendelssohn, maar ook oude volksliedjes en liederen uit operettes en musicals of leuke liedjes zoals van Wim Sonneveld.

Het zangkoor verzorgt regelmatig concerten op middagen of avonden in verzorgingshuizen en geeft een koffieconcert aan het einde van het seizoen. Zoals met dit concert in de Waterstaatskerk in Hengelo

In het nieuwe seizoen gaan we door met het zingen van nieuwe liederen maar ook oude liederen blijven op het programma.

Ons gemengde koor bestaat uit circa 30 leden. Wij repeteren van begin september tot eind mei, elke woensdagmiddag van twee tot vier in de grote zaal van het Nivoncentrum Lodewijkstraat 1 Hengelo.

Ons koor heeft er vorig jaar enkele nieuwe leden bij gekregen, wij zoeken echter nog meer leden vooral sopranen, om de groep van 5 sopranen te versterken. Ook tenoren, bassen en alten zijn van harte welkom

Het koor staat onder leiding van de dirigent Barend Slettenhaar en wordt begeleid door de pianiste Daria Fedorchenco

Hebt u interesse om eens te komen luisteren, of mee te zingen  neem dan even contact op met onze secretaresse Gé van Aarsen.

Informatie

Nivoncentrum Hengelo
Lodewijkstraat 1/ hoek Berfloplein
7553 LB Hengelo

Inlichtingen bij Gé van Aarsen

  • telefoon: 074-2780313