koorzang

Koorzingen maakt vrolijk is het devies van het Nivon Zangkoor

koorzingen

Nivon Zangkoor in 2017

Zingen maakt vrolijk en zingen kun je je leven lang. Meedoen is belangrijker dan veel zangtalent maar dat wordt natuurlijk wel heel erg gewaardeerd. Het koor zingt (meestal driestemmig) liederen van Mozart, Schubert, Mendelssohn, maar ook oude volksliedjes en liederen uit operettes en musicals of leuke liedjes zoals van Wim Sonneveld.

Het zangkoor verzorgt regelmatig concerten op middagen of avonden in verzorgingshuizen en geeft een koffieconcert aan het einde van het seizoen. Zoals met een concert in de Waterstaatskerk in Hengelo, klik hier.

Het nieuwe seizoen begint op woensdag 1 september 2021 en loopt door tot eind juni. We gaan we door met het zingen van nieuwe liederen maar ook oude liederen blijven op het programma.

Onze dirigent Huug is tevens van plan om wat meer liederen uit Operettes en Musicals te zingen.

Wij hebben eind mei afscheid genomen van onze pianiste Daria, zij verhuist naar Amsterdam. Daarvoor in de plaats komt de pianiste  Agnes Rozbibcoa uit Hengelo.

Ons gemengde koor bestaat uit circa 30 leden. Wij repeteren elke woensdagmiddag van twee tot vier in de grote zaal van het Nivoncentrum Lodewijkstraat 1 Hengelo.

Ons koor heeft er vorig jaar enkele nieuwe leden bij gekregen, wij zoeken echter nog meer leden vooral sopranen, om de groep van 5 sopranen te versterken. Ook tenoren, bassen en alten zijn van harte welkom.

Hebt u interesse om eens te komen luisteren, of mee te zingen  neem dan even contact op met onze secretaresse Gé van Aarsen.

Informatie

Nivoncentrum Hengelo
Lodewijkstraat 1/ hoek Berfloplein
7553 LB Hengelo

074-2431879

Inlichtingen bij Gé van Aarsen

  • telefoon: 074-2780313
Nivon is meer

X