Koorzingen – samen zingen maakt vrolijk is het devies van het Nivon Zangkoor

koorzingen

Het zangkoor tijdens een koffieconcert aan het einde van het seizoen.

Een concert in de Waterstaatskerk in Hengelo bekijken, klik hier.

Zingen maakt vrolijk en zingen kun je je leven lang. Meedoen is belangrijker dan veel zangtalent maar dat wordt natuurlijk wel heel erg gewaardeerd.

Het koor zingt (meestal driestemmig) liederen van Mozart, Schubert, Mendelssohn, maar ook liederen uit musicals en operettes, volksliedjes of leuke Nederlandstalige liedjes.
Het zangkoor verzorgt soms concerten op middagen of avonden in verzorgingshuizen en geeft meestal een koffieconcert aan het einde van het seizoen. Om de tijdens Covid-19 uitgestelde concerten in te halen gaan we eind november 2022 een optreden verzorgen. Zie de trotse mededeling boven.

Het nieuwe seizoen begint op woensdag 17 augustus 2022 en loopt door tot eind juni 2023.

We gaan door met het zingen van nieuwe liederen maar ook oude liederen blijven op het programma. Onze dirigent Huub Fiselier is van plan om wat meer liederen uit Operettes en Musicals te zingen. Agnes Rozbibca uit Hengelo is onze pianiste.
Ons koor bestaat momenteel nog uit circa 18 leden. Wij repeteren elke woensdagmiddag van twee tot vier in de grote zaal van het Nivoncentrum, Lodewijkstraat 1, Hengelo.
Vorig jaar hebben we er enkele nieuwe leden bij gekregen, maar wij zoeken meer leden, vooral sopranen en lage stemmen. Van oudsher zijn we een gemengd koor met het bijpassende repertoire, dus mannenstemmen zijn bijzonder welkom.
Hebt u interesse om eens te komen luisteren en/of mee te zingen? Neem dan even contact op met
onze secretaresse Gé van Aarsen, tel. 074-2780313.

Informatie

Nivoncentrum Hengelo Lodewijkstraat 1/ hoek Berfloplein 7553 LB Hengelo
074-2431879

Inlichtingen

Gé van Aarsen: 074-2780313
Arleen Olsen:  arleenolsman@home.nl

Nivon is meer