beheer Nivoncentrum
beheer Nivoncentrum

Nivon Hengelo – Een Wereld van Plezier.

NIVON Hengelo heeft een scala van actieve, sportieve, leerzame of onderhoudende activiteiten. Net wat je wilt, als invulling van je vrije tijd, het hele jaar door

Deze website, waar je nu net geland bent, geeft een compleet overzicht van alle mogelijkheden voor het komende seizoen. Op de activiteiten pagina’s vind je een opsomming van wat we bieden. Kijk er eens goed naar en – als er iets van je gading bij is – kom in actie en ontdek de Wereld van Plezier.

Hier staat misschien wel de bezigheid bij die je aantrekt en waaraan je deel aan zou willen nemen. Aarzel niet, stel niet uit, maar bel of mail de man of vrouw in de rechter tekstkolom.

Een wereld van veel plezier door actief en zinvol bezig te zijn bij een organisatie die zich sterk maakt voor persoonlijke ontwikkeling en duurzame recreatie. Nivon Hengelo heeft ruim 600 leden die samen circa dertig verschillende activiteiten ondernemen. Maar we zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor.

nivon handjes logoWaarom doen we dat?

We willen een platform zijn, waar mensen met elkaar in contact kunnen komen, mensen elkaar ontmoeten en samen iets te gaan ondernemen. Iets ondernemen; actief bezig zijn in je vrije tijd. Doen wat je graag wil doen en wat aansluit bij je geaardheid en ambitie.

Als lid van Nivon Hengelo kunt je ook deelnemen aan alle Nivon activiteiten in Nederland en hebt je ook toegang tot de vele Natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen in Europa. Kortom – kom in actie en ontdek een Wereld van Plezier.

Informatie

Nivoncentrum Hengelo
Lodewijkstraat 1/ hoek Berfloplein
7553 LB Hengelo

Inlichtingen bij Andries van Aarsen

  • telefoon: 074-278313
  • email: a.vanaarsen@kpnplanet.nl

X
X