Nivon Hengelo houdt op zaterdag 28 oktober van 10 tot 4 uur haar traditionele boekenbeurs in het Nivoncentrum aan de Lodewijkstraat, hoek Berfloplein, Hengelo.

De indeling en opstelling van de boekenbeurs is optimaal ingericht voor een zo veilig mogelijk bezoek. Er zijn geen nauwe passages en de afstand is gemakkelijk te bewaren. Het is een doorgaande wandeling die langs alle boeken voert en slechts op één punt aan het eind wordt er afgerekend.
Zoekt u de roman of het informatieve boek dat u altijd al had willen lezen, of dat ene boek over uw hobby dat niet meer in de handel is, kom dan snuffelen tussen de systematisch uitgestalde boeken. Er is een ruime keus aan literatuur, romans,
thrillers en non-fictie van zowel Nederlandse als buitenlandse auteurs, poëzie en een rijke selectie van kinderboeken. En er is een boeiend aanbod van boeken met een wat meer antiquarische inslag en diverse regionale jaarboeken.
Ook is er een rijke selectie van kinder- en jeugdboeken op de boekenbeurs. Deze hebben hun eigen privé hoekje in de open foyer van het Nivoncentrum.
Bovendien hebben we voor de liefhebbers een ruime sortering legpuzzels.
Dat alles voor een heel redelijke prijs.
De opbrengst van de beurs komt geheel ten goede van het Nivon Hengelo dat een 100% vrijwilligers organisatie is.

De toegang is gratis. Kom dus binnen, kijken en kopen.

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo heeft 500 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekent voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Daarom is deelname voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.

Nivon Hengelo is een onderdeel van Nivon Natuurvrienden Nederland.

Nivon Natuurvrienden Nederland is een open vereniging waarin mensen met en voor elkaar werken aan een samenleving die eerlijk is en groen. Nivon faciliteert op allerlei manieren duurzame vrijetijdsbesteding en baseert zich op sociaal-democratische beginselen. Nivon heeft afdelingen, landelijke werkgroepen, natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen, telt 20.000 leden en is lid van NFI (Nature Friends International).

Wat kun je zoal met Nivon Nederland?

OVERNACHT in een NATUURVRIENDENHUIS of op een KAMPEERTERREIN

Ga mee op REIS, op ZOMERKAMP of WATERSPORTKAMP

Doe mee aan een ACTIVITEIT, WORKSHOP of ARRANGEMENT

Voor meer informatie, klik hier.nivon logo