pentekenning nivoncentrumNivon Hengelo

DE KNAPZAK Het clubblad voor Nivon Hengelo

knapzakDe redacteur is Frank Pothof. Het secretariaat verzorgt Rikie Uiterwijk: dus heb je het bericht niet ontvangen via mail of post vertel het haar.

”DE KNAPZAK” het blad voor leden en sympathisanten NIVON Hengelo, hierin wordt het laatste nieuws van het bestuur , de werkgroepen en commissies naar de leden gebracht.

Sinds september 2013 wordt het blad ook per mail verspreid. De populariteit van de digitale uitgave (lekker in kleuropmaak en prachtige fotos, en met een zoekfunctie) is zo groot dat deze het belang van de papieren versie overstegen is. Er worden nu nog maar circa 60 papier versies gemaakt en verdeeld. Echter zolang we leden hebben die van ‘papier’ afhankelijk zijn wordt hij niet afgedankt.

Alle informatie die nodig is voor het goed functioneren van de afdeling dient door het bestuur, de werkgroepen en commissies  bij de redacteur, per e-mail of brief aangeleverd zijn.

Leden kunnen in ‘DE KNAPZAK’ verslag doen van hun ervaringen van een activiteit, of een bijeenkomst waaraan ze hebben deelgenomen. Ook kunnen er nieuwe initiatieven worden geïntroduceerd.

Het Jaarboekje ook wel ‘Rode Boekje’ met een totaal overzicht van het jaarprogramma is komen te vervallen. Die functie is overgenomen door de Nivon Hengelo website.

Informatie

Nivoncentrum Hengelo
Lodewijkstraat 1/ hoek Berfloplein
7553 LB Hengelo

074-2431879

Inlichtingen bij Frank Pothof

  • telefoon: 074-26666204
  • email: fpothof@introweb.nl

Inlichtingen bij Rikie Uiterwijk

  • telefoon: 074-2911896
  • email: l.uiterwijk@kpnmail.nl
Nivon is meer

X