nivon

We zingen weer!

We zijn weer gaan zingen

SONY DSC

Het Nivon Hengelo Zangkoor gaat weer zingen. In een koffiebijeenkomst hebben de leden zich uitgesproken voor een begin op woensdag 1 september.

Wil je meedoen met het koor dat als motto heeft “Zingen maakt vrolijk en zingen kun je je leven lang en meedoen is belangrijker dan veel zangtalent”.

Meer weten bel Gé van Aarsen, tel 074-2780313 of kom kijken of meedoen op de woensdagmiddag van twee tot vier in de grote zaal van het Nivoncentrum.

Het Nivoncentrum staat hoek Berfloplein, Lodewijkstraat 1, 7553 LB Hengelo.

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo heeft 500 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekent voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Daarom is deelname voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.

Nivon Hengelo is een onderdeel van Nivon Natuurvrienden Nederland.

Nivon Natuurvrienden Nederland is een open vereniging waarin mensen met en voor elkaar werken aan een samenleving die eerlijk is en groen. Nivon faciliteert op allerlei manieren duurzame vrijetijdsbesteding en baseert zich op sociaal-democratische beginselen. Nivon heeft afdelingen, landelijke werkgroepen, natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen, telt 20.000 leden en is lid van NFI (Nature Friends International).

Wat kun je zoal met Nivon Nederland?

OVERNACHT in een NATUURVRIENDENHUIS of op een KAMPEERTERREIN

Ga mee op REIS, op ZOMERKAMP of WATERSPORTKAMP

Doe mee aan een ACTIVITEIT, WORKSHOP of ARRANGEMENT

Voor meer informatie, klik hier.nivon logo