nivon

Wandelen bij NIVON HENGELO

Dit najaar weer beginnen met regelmatig wandelen – dat kan bij NIVON HENGELOwandelen

Als er geen roet in het eten wordt gegooid dan kun je weer aan de wandel. De verschillende wandelgroepen hebben de start bepaald en wil je ook op pad meld je dan aan bij de wandelleiding.

De dinsdagmiddag wandelgroep start 5 oktober om half twee vanaf het Nivoncentrum. Het wandeltempo is zodanig dat je ook nog rustig om je heen kunt kijken en met je buur kletsen. Kortom gezelligheid staat voorop.

Inlichtingen bij Tiny Dopstra, tel 0628652140.

Liever een mooie sportieve wandeling maken van ongeveer 10 kilometer – dat kan! De wandelgroep De Tien Kilometer maakt 10 september een wandeling in Delden. Vertrek om tien uur vanaf het Nivoncentrum.

Inlichtingen bij Thea Kolbrink, tel 074-2774712 of 06-34521232.

En nog wat meer kilometers. Vrijdagmorgen om negen uur, 3 september, start een groep wandelaars vanaf het Nivoncentrum voor een wandeling van 15 tot 20 kilometer door het mooie Twente, Salland of de Achterhoek. Een heuse lange afstand met gevulde rugzak in een stevig tempo.

Inlichtingen bij Jaap Hekkema, tel 074-2771418 of 06-51113176.

Het Nivoncentrum staat hoek Berfloplein, Lodewijkstraat 1, 7553 LB Hengelo.

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo heeft 500 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekent voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Daarom is deelname voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.

Nivon Hengelo is een onderdeel van Nivon Natuurvrienden Nederland.

Nivon Natuurvrienden Nederland is een open vereniging waarin mensen met en voor elkaar werken aan een samenleving die eerlijk is en groen. Nivon faciliteert op allerlei manieren duurzame vrijetijdsbesteding en baseert zich op sociaal-democratische beginselen. Nivon heeft afdelingen, landelijke werkgroepen, natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen, telt 20.000 leden en is lid van NFI (Nature Friends International).

Wat kun je zoal met Nivon Nederland?

OVERNACHT in een NATUURVRIENDENHUIS of op een KAMPEERTERREIN

Ga mee op REIS, op ZOMERKAMP of WATERSPORTKAMP

Doe mee aan een ACTIVITEIT, WORKSHOP of ARRANGEMENT

Voor meer informatie, klik hier.nivon logo