nivon

Vacature Papiergroep Nivon Hengelo

Een afwisselende baan voor iemand die de handen uit de mouwen wil steken.

De werkzaamheden bestaan uit:

1) met een collega en auto met aanhanger papier verzamelen bij kantoren, scholen en particulieren

2) in de Nivon Hengelo werkplaats dit papier sorteren in ‘grijs’ en ‘wit’ papier. Dit omdat wit papier veel meer waard is dan grijs.

3} Het gesorteerde papier bezorgen bij onze afnemers

4) In samenwerking met de Nivon Boekengroep af en toe boeken ophalen die uit opruimingen beschikbaar komen.

We zoeken nieuwe collega’s, met of zonder auto met trekhaak, die het leuk vinden in teamverband een halve dag in de week nuttig bezig te zijn. Meestal op de maandagmorgen of dinsdagmorgen.

We bieden een prettige, open en gemoedelijke werksfeer met om tien koffiedrinken aan de stamtafel en Twente en de  Wereld bespreken. Een eindejaar verassingen en een ruime benzine vergoeding voor de autokilometers. Alle medewerkers zijn verzekerd

Nivon Hengelo is een plaatselijke afdeling van de landelijke Nivon organisatie en wordt volledig gerund door enthousiaste vrijwilligers. We beschikken in Hengelo over een modern en gezellig gebouw.

Om het gebouw en zijn inrichting in goede conditie te houden proberen we op verschillende manieren geld te verzamelen. Eén daarvan is de handel in papier.

Interesse, meer weten?

Kijk op de Nivon website: https://hengelo.nivon.nl, of vraag Chris Molenveld tel. 074-2428408, e-mail christiaan1953@outlook.com

Of nog beter kom een maandag of dinsdagmorgen, om tien uur, bij een kopje koffie praten met de groep.

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo heeft 500 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekent voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Daarom is deelname voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.

Nivon Hengelo is een onderdeel van Nivon Natuurvrienden Nederland.

Nivon Natuurvrienden Nederland is een open vereniging waarin mensen met en voor elkaar werken aan een samenleving die eerlijk is en groen. Nivon faciliteert op allerlei manieren duurzame vrijetijdsbesteding en baseert zich op sociaal-democratische beginselen. Nivon heeft afdelingen, landelijke werkgroepen, natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen, telt 20.000 leden en is lid van NFI (Nature Friends International).

Wat kun je zoal met Nivon Nederland?

OVERNACHT in een NATUURVRIENDENHUIS of op een KAMPEERTERREIN

Ga mee op REIS, op ZOMERKAMP of WATERSPORTKAMP

Doe mee aan een ACTIVITEIT, WORKSHOP of ARRANGEMENT

Voor meer informatie, klik hier.nivon logo