taalcursus

Sociaal Toerisme op dinsdagmiddag

Voor een boeiende presentatie op de dinsdagmiddag moet je bij Nivon Hengelo zijn. En dat voor een heel klein prijsje.

nivoncentrum

Bij Sociaal Toerisme vertel je jouw reiservaringen aan geïnteresseerd bezoekers met aandacht voor de geschiedenis maar ook huidige sociale en culturele ontwikkeling van een land. Mooie beelden, indrukwekkende vergezichten op de HD breedbeeld beamer maar ook de kale feiten en minder fraaie werkelijkheid komen aan de orde. Dat alles onder het genot van een kop koffie in aangenaam gezelschap in de comfortabele omgeving van het Nivoncentrum.

Hier kun je ervaringen en avonturen delen met anderen en die verleiden om ook op pad te gaan en hun horizon te verbreden. De groep komt doorgaans bijeen op de tweede en vierde dinsdagmiddag in de maand. Bel Rob Lehr en kom je eigen verhaal vertellen

Voor het complete dinsdagmiddag programma klik hier

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo heeft 600 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekent voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Daarom is deelname voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.

Voor meer informatie over Nivon Nederland, klik hier.