boeken

Romaanse Kunst (Verkocht)

boekenRomaanse Kunst

Architectuur, Beeldhouwkunst, Schilderkunst
Gebonden luxe editie met glasheldere foto’s
€ 7,95
Goede staat
Verzendkosten voor de koper
Kan worden opgehaald.

Vergeet niet ook een blik op de andere mooie tweedehands titels in onze Webwinkel te werpen. Klik hier.

 

Boeken Online is een webwinkel-activiteit van de Nivon Boekengroep, een enthousiaste groep vrijwilligers en vooral liefhebbers, die zich inspant om tweedehands boeken een nieuw leven te geven.

Deze groep doet dat door boeken die afgedankt worden te verzamelen, te sorteren en vervolgens aan te bieden aan andere liefhebbers. Naast de Boeken Online onderneemt de groep activiteiten als verkoop via de inpandige boekenkast, markten en beurzen. Helaas boeken die niet voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen worden als ‘oud papier’ verkocht.

Het is ongelooflijk hoeveel boeken er dagelijks worden afgedankt.

Boeken die zonder opvang regelrecht naar de oud papierdump zouden zijn gaan om hun leven daar te eindigen. Terwijl er voor veel boeken wel degelijk andere belangstellenden zijn. Het is de taak van de boekengroep  om die boeken uit de stroom te vissen en in de etalage te zetten. Omdat Nivon Hengelo een 100 procent vrijwilligers organisatie is kan dat voor prijzen die voor niemand een bezwaar hoeven te zijn. Het financiële resultaat komt ten goede van Nivon Hengelo.

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo is een organisatie met 600 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekent voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Daarom is deelname voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.

Nivon Natuurvrienden Nederland is een open vereniging waarin mensen met en voor elkaar werken aan een samenleving die eerlijk is en groen. Nivon faciliteert op allerlei manieren duurzame vrijetijdsbesteding en baseert zich op sociaal-democratische beginselen. Nivon heeft afdelingen, landelijke werkgroepen, natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen, telt 20.000 leden en is lid van NFI (Nature Friends International).

Wat kun je zoal met Nivon Nederland?

OVERNACHT in een NATUURVRIENDENHUIS of op een KAMPEERTERREIN

Ga mee op REIS, op ZOMERKAMP of WATERSPORTKAMP

Doe mee aan een ACTIVITEIT, WORKSHOP of ARRANGEMENT

Voor meer informatie, klik hier.nivon logo