vogels

OUR SOUTH AFRICAN BIRDS – ONS SUID-AFRIKAANSE VOëLS (verkocht)

BOEKEN NIVON HENGELO – te koopvogels

 

OUR  SOUTH  AFRICAN  BIRDS

——————————————-

ONS SUID-AFRIKAANSE VOëLS

Tweetalig boek, in het Engels en in het Zuid-Afrikaans, uitgegeven door Doctor Austin Roberts in 1941 in Pretoria, geïllustreerd door N.C.K. Lightot met een voorwoord van John Voelcker

Hardcover, 21×26 cm, in redelijke staat, band licht beschadigd, voor- en achterplat enige waterschade, van de 150 kleurenplaatjes zijn de grote aanwezig, van de kleine ontbreken er 5

vogels

Heeft u interesse in dit bijzondere boek?

Neem dan contact op met:

Loes van IJperen: Tel. 0742428421,

email loesvanijperen@hotmail.com

Prijs € 7,50 excl. verzendkosten

Vergeet niet ook een blik op de andere mooie titels te werpen. Klik hier.

Wat is Boeken Nivon Hengelo?

Boeken Nivon Hengelo is een enthousiaste groep vrijwilligers en vooral boekenliefhebbers, die zich inspant om tweedehands boeken en platen een waardig nieuw leven te geven.

Deze groep doet dat door boeken die afgedankt worden te verzamelen, te sorteren en vervolgens aan te bieden aan andere liefhebbers. Een prettige bijkomstigheid is dat het financiële resultaat  ten goede komt van Nivon Hengelo. Nivon Hengelo is een lokale afdeling van Nivon Natuurvrienden Nederland.

Het is ongelooflijk hoeveel boeken er in Nederland dagelijks worden afgedankt. Boeken die zonder opvang regelrecht naar de papierdump zouden zijn gegaan om hun leven als oud papier te eindigen. Terwijl er voor vele boeken wel degelijk belangstelling is. Het is nu de kunst voor Boeken Nivon Hengelo (hierna Boekengroep genoemd) om die boeken uit de stroom te vissen en in de etalage te zetten. En omdat Nivon Hengelo een 100 procent vrijwilligers organisatie is kan dat voor prijzen die voor niemand een bezwaar hoeven te zijn.

De Boekengroep heeft een eigen webpagina: Boekengroep Nivon Hengelo, waarop het complete arsenaal van activiteiten te lezen is. Klik hier. 

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo is een organisatie met 600 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekent voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Daarom is deelname voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.

Voor meer informatie over Nivon Nederland, klik hier.