nivoncentrum

Nivon Hengelo op Facebook

ansNivon Hengelo heeft een Facebook pagina. Deze wordt onderhouden door Ans Schovers: ans.surfer@gmail.com
Willen jullie alle nieuwtjes of foto’s en andere vermeldenswaardige Nivon zaken ook aan haar melden.
De pagina leent zich ervoor om onderling snel en eenvoudig te communiceren of liever in FACEBOOK TAAL ‘delen’. De pagina werkt als een doos van Pandora. Je vindt er kersverse informatie over allerlei Nivon nieuwtjes, ontwikkelingen, lezingen en evenementen.
Ga er eens kijken en klik op ‘Vind ik leuk’ of beter nog op ‘Volgend’. Dan krijg je automatisch een bericht als er nieuws is en hoef je nooit meer iets leuks te missen!
nivoncentrumOf dat goed aankomt in onze gelederen gaan we meemaken. Misschien boren we zo wel een nieuwe doelgroep aan. In elk geval is Nivon Hengelo op Facebook.
Nivon Hengelo vind je onder haar naam, het adres is https://www.facebook.com/Nivon-Hengelo-457529764590016/?ref=br_tf

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo heeft 500 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekent voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Daarom is deelname voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.

Nivon Hengelo is een onderdeel van Nivon Natuurvrienden Nederland.

Nivon Natuurvrienden Nederland is een open vereniging waarin mensen met en voor elkaar werken aan een samenleving die eerlijk is en groen. Nivon faciliteert op allerlei manieren duurzame vrijetijdsbesteding en baseert zich op sociaal-democratische beginselen. Nivon heeft afdelingen, landelijke werkgroepen, natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen, telt 20.000 leden en is lid van NFI (Nature Friends International).

Wat kun je zoal met Nivon Nederland?

OVERNACHT in een NATUURVRIENDENHUIS of op een KAMPEERTERREIN

Ga mee op REIS, op ZOMERKAMP of WATERSPORTKAMP

Doe mee aan een ACTIVITEIT, WORKSHOP of ARRANGEMENT

Voor meer informatie, klik hier.nivon logo