boeken

MUSEUMREIS was 24 APRIl 2022 naar ESSEN

boekenBUSREIS NAAR ESSEN MET DE REGIO

We proberen het weer.

We gaan op 24 april naar Essen, het Folkwang museum. In de bus zijn nu (17 maart) mondkapjes niet meer verplicht, in het museum wel. Daarnaast geldt in het museum ook de 3G plicht: of vaccinatiebewijs, of PCR negatieve test of verklaring genezen van covid. Ook de internationale QR-code is bruikbaar.

De entree voor het museum is gratis. Er is op het moment een speciale tentoonstelling over het impressionisme, waar extra voor betaald moet worden.  Zie de website van het museum (www.museum-folkwang.de/de/tickets). Als je daar naar toe wilt, moet je zelf kaartjes bestellen. In de gratis collectie is echter genoeg te zien. We worden daar rondgeleid.

boekenIn de middag reizen we door naar das Haus am Huegel: het vroegere woonhuis van de familie Krupp gelegen in een prachtig park. We zijn rond 6 uur weer terug.

We rijden vanaf parkeerplaats Almelo A 35 om 9.00 uur

v.d. Valk Hengelo 09.15

vd Valk Enschede om 09.30

De kosten zijn:

Nivon leden 20 euro, niet leden 27,50 euro.

Aanmelden bij Hans Kits, 053-4313195

Na aanmelding het geld overmaken op IBAN NL23TRIO 0198080026 t.n.v. Nivon Regio Twente.

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo heeft 500 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekent voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Daarom is deelname voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.

Nivon Hengelo is een onderdeel van Nivon Natuurvrienden Nederland.

Nivon Natuurvrienden Nederland is een open vereniging waarin mensen met en voor elkaar werken aan een samenleving die eerlijk is en groen. Nivon faciliteert op allerlei manieren duurzame vrijetijdsbesteding en baseert zich op sociaal-democratische beginselen. Nivon heeft afdelingen, landelijke werkgroepen, natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen, telt 20.000 leden en is lid van NFI (Nature Friends International).

Wat kun je zoal met Nivon Nederland?

OVERNACHT in een NATUURVRIENDENHUIS of op een KAMPEERTERREIN

Ga mee op REIS, op ZOMERKAMP of WATERSPORTKAMP

Doe mee aan een ACTIVITEIT, WORKSHOP of ARRANGEMENT

Voor meer informatie, klik hier.nivon logo