loe de jong

HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN IN DE TWEEDE WERELDOORLOG – Loe de Jong

BOEKEN NIVON HENGELO – Te kooplou de jong

Dr. L. de JONG

HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN

IN DE TWEEDE WERELDOORLOG

Voor iedereen die nog een deel mist van dit prestigieuze oeuvre van Loe de Jong, zijn de onderstaande delen te koop.

De losse delen zijn:

2 en 3
4 twee banden
5 twee banden
6 twee banden
7 twee banden
8 twee banden
9a
11a eerste helft en tweede helft (verkocht)
11c
14 reactie: bestaat uit 2 banden van 1994 en een register op de wetenschappelijke editie uit 1994. (verkocht)

Hardcover, met gave omslag, 15 x 23 cm, prima staat! Rijksinstituut voor oorlogsdocumentatie, staatsuitgeverij, ’s Gravenhage, 1969

Prijs per band € 5,00 excl. verzendkosten.

Heeft u interesse in een of meerdere delen van Loe de Jong?

Neem dan contact op met:

Loes van IJperen: Tel 0742428421, email loesvanijperen@hotmail.com.

Vergeet niet ook een blik op de andere mooie titels te werpen. Klik hier.

Wat is Boeken Nivon Hengelo?

Boeken Nivon Hengelo is een enthousiaste groep vrijwilligers en vooral boekenliefhebbers, die zich inspant om tweedehands boeken en platen een waardig nieuw leven te geven.

Deze groep doet dat door boeken die afgedankt worden te verzamelen, te sorteren en vervolgens aan te bieden aan andere liefhebbers. Het financiële resultaat komt ten goede van Nivon Hengelo, een lokale afdeling van Nivon Natuurvrienden Nederland.

Het is ongelooflijk hoeveel boeken er in Nederland dagelijks worden afgedankt, die zonder opvang regelrecht naar de papierdump zouden zijn gaan om hun leven als oud papier te eindigen. Terwijl er voor vele boeken wel degelijk belangstelling is. Het is nu de kunst voor Boeken Nivon Hengelo (hierna Boekengroep genoemd) om die boeken uit de stroom te vissen en in de etalage te zetten. En omdat Nivon Hengelo een 100 procent vrijwilligers organisatie is kan dat voor prijzen die voor niemand een bezwaar hoeven te zijn.

De Boekengroep heeft een eigen webpagina: Boekengroep Nivon Hengelo, waarop het complete arsenaal van activiteiten te lezen is. Klik hier. 

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo is een organisatie met 600 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekent voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Deelname is voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.