Wandelclub van Hengelo – Nivon

Wandelen! Het wandelseizoen voor de wandelaars begint in september en october. Maak je goede voornemens waar en kom. Weer gestart onder corona restricties – zie de websiteswandelen

De sportieve LA wandelgroep

Vanaf de eerste vrijdag van september organiseert Nivon Hengelo wekelijkse wandelingen met een afstand tussen de 15 en 20 km. Bij de eerste wandelingen  kunnen we met een beetje geluk nog genieten ven de bloeiende heide. We vertrekken om 9 uur met zo weinig mogelijk auto’s vanaf het NIVONcentrum, Lodewijkstraat 1 Hengelo. Een bijdrage in de vervoerskosten is gewenst. Ieder neemt zijn of haar eigen eten en drinken mee. Vooraf aanmelden voor de wandeling is niet nodig.

Nadere inlichtingen bij Jaap Hekkema 06-51113176.

Liever iets rustiger ongeveer 10 kilometer wandelen.

De wandelgroep “DE TIEN KILOMETER” start haar wandelseizoen op de eerste vrijdag in 0ktober. Elke vrijdagmorgen is het  vertrek bij het NIVONcentrum om precies 10.00 uur met zo weinig mogelijk auto’s. U draagt bij in de vervoerskosten en u zorgt zelf voor drinken en een lunchpakket.

Inlichtingen bij:
Mies Benkers telefoon: 06 – 243 430 78 en
Paulien de Klerk telefoon: 074 – 242 24 61

Liever in een rustig en laag tempo 1 á 1.5 uur wandelen in het buitengebied van Hengelo.

Het wandelseizoen van de DINSDAGMIDDAG wandelaars bewandelengint op de eerste dinsdag in oktober. De groep vertrekt om half twee vanaf het Nivoncentrum. De wandelingen gaan door Twickel, Twekkelo, Boekelo, Driene, de Hulsbeek of bij een ieder in de omgeving (de achtertuin).

“Samen” dat is het motto van de dinsdagmiddag ” Fiets en wandelgroep”. Het fiets of wandeltempo is zodanig dat  je ook nog rustig om je heen kunt kijken en met je buur kletsen. Gezelligheid staat voorop.

Van mei tot eind september gaan we elke dinsdagmiddag erop uit voor een fietstochtje van circa 30 kilometer in een rustig tempo door het zomerse Twente.

Inlichtingen bij Tiny Dopstra: 074-2425642 of 06-28652140

Het complete wandelprogramma van alle wandelgroepen staat op hun eigen wandelpagina van deze website

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo heeft 500 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekent voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Daarom is deelname voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.

Nivon Hengelo is een onderdeel van Nivon Natuurvrienden Nederland.

Nivon Natuurvrienden Nederland is een open vereniging waarin mensen met en voor elkaar werken aan een samenleving die eerlijk is en groen. Nivon faciliteert op allerlei manieren duurzame vrijetijdsbesteding en baseert zich op sociaal-democratische beginselen. Nivon heeft afdelingen, landelijke werkgroepen, natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen, telt 20.000 leden en is lid van NFI (Nature Friends International).

Wat kun je zoal met Nivon Nederland?

OVERNACHT in een NATUURVRIENDENHUIS of op een KAMPEERTERREIN

Ga mee op REIS, op ZOMERKAMP of WATERSPORTKAMP

Doe mee aan een ACTIVITEIT, WORKSHOP of ARRANGEMENT

Voor meer informatie, klik hier.nivon logo