nivon

IetsTheater Nivon Hengelo 3 april 2020

nivonIetsTheater Nivon Hengelo – ruimte voor iedereen

IetsTheater is een platform voor eigenwerk (van leden en sympatisanten), vrij van rechten en Nivon betrokken. Iedereen mag, neen, moet meedoen. Anders word het niets.
Het onderwerp doet er niet toe – gewoon ‘iets’. Als het maar geschikt is om te delen. De vorm mag alles zijn: tekst, foto’s, geluid- en film opnames. Als het maar geschikt is om digtaal te verspreiden via email en post op de Nivon Website. Kleine bestanden direct als bestand in het bericht. Grotere via een link. Dit bericht verschijnt op onregelmatige tijden.
Marian tekent voor de verspreiding. Bij haar kun je je ook aan- of afmelden. Stuur je ‘Iets’ materiaal naar Luc. Ook suggesties en aanvullingen over opzet en uitvoering zijn daar welkom, lucvanveen@planet.nl

Korte berichten staan gewoon direct in dit email. De berichten met meer opmaak, tekst en beeldmateriaal staan in bijlage. Gewoon bovenin klikken en verder lezen.
De inhoud van deze mail verschijnt ook als bericht op de Nivon Hengelo Nieuwspagina: https://hengelo.nivon.nl/nieuwsaanbod/

Hartelijke groet, de Theater Directie

Goed nieuws.

Andries meldt dat hij de maand maart vijf nieuwe leden en een snuffellid heeft ingeschreven. Het zal nog wel even duren voor we weer open gaan. Maar dan zijn jullie van harte welkom.

Mis je de boekenkast in de hal.

Die is helaas achter slot en grendel verdwenen. Maar kijk eens in de online Boekenwinkel van Nivon Hengelo. Iets duurder maar wel juweeltjes en voor een hele scherpe prijs. Klik hier: https://hengelo.nivon.nl/boeken-online/

Nog fitter met Marian.

nivonDe zitdansgroep is op straat komen staan maar Marian heeft de oplossing. Gewoon per email alle klanten een filmpje met de les van de week. Natuurlijk mis je zo de gezelligheid en de Nivon pindakoekjes maar je kunt nu ook vaker een uurtje extra gaan bewegen. Zo heeft elk nadeel ook een voordeel en komt je in september weer swingend het Nivoncentrum binnen.

De vloer van de Grote zaal wordt komende woensdag door professionals schoongemaakt. Hij ligt er dan weer stralend bij en wacht op de lichte voetjes van onze dansers.

Voor het overige nieuws klik op de buurman, de bijlage, op de nieuwspagina.

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo heeft 500 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekent voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Daarom is deelname voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.

Nivon Hengelo is een onderdeel van Nivon Natuurvrienden Nederland.

Nivon Natuurvrienden Nederland is een open vereniging waarin mensen met en voor elkaar werken aan een samenleving die eerlijk is en groen. Nivon faciliteert op allerlei manieren duurzame vrijetijdsbesteding en baseert zich op sociaal-democratische beginselen. Nivon heeft afdelingen, landelijke werkgroepen, natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen, telt 20.000 leden en is lid van NFI (Nature Friends International).

Wat kun je zoal met Nivon Nederland?

OVERNACHT in een NATUURVRIENDENHUIS of op een KAMPEERTERREIN

Ga mee op REIS, op ZOMERKAMP of WATERSPORTKAMP

Doe mee aan een ACTIVITEIT, WORKSHOP of ARRANGEMENT

Voor meer informatie, klik hier.nivon logo