nivon

IetsTheater Nivon Hengelo 3 april 2020 bijlage

nivonIetsTheater Nivon Hengelo 3 april 2020  – ruimte voor iedere
Bijlage bij gelijknamig emailbericht

Primeur! De Nivon Natuurvrienden Fietsgids: ‘Vanaf de fiets ziet alles er anders uit’
Voor het eerst brengt Nivon, naast de bestaande wandelgidsen, nu ook een fietsgids uit. Vrijwilliger Magda Vodde fietste in twee jaar tijd langs alle Nivonhuizen en zocht de mooiste routes uit. Iris Vermaas, communicatie-adviseur op het LB, heeft er een fietsgids van formaat van gemaakt: 1323 kilometer aan fietsroutes door de Nederlandse natuur.
Meer lezen, klik hier: https://nivon.nl/nieuws/primeur-de-natuurvrienden-fietsgids-vanaf-de-fiets-ziet-alles-er-anders-uit/

Oproep van Wim Meijer

Beste vrienden,

We missen wel onze contacten. Het bezoeken van de diverse werkgroepen, het werken met elkaar, helpen van elkaar, en vooral het sociale aspect. Hopelijk zijn jullie allemaal nog in een goede gezondheid. Voorlopig zit er niets anders op dan de officiële regels te volgen.

Blijf wel in conditie, zowel lichamelijk als geestelijk. Ga er rustig op uit (in je eentje of tweetje) de planten- en vogelgroepen blijf alert met loep of verrekijker want het is wel voorjaar. Blijf breien, zingen ( met de radio?)

Schilders blijf bezig, probeer thuis toch een plekje te vinden waar je met je schilderwerk bezig kunt zijn. Voorlopig zien we elkaar voorlopig niet op de reguliere tijden. Laten we hopen dat we elkaar weer kunnen zien tijden de instuif, die zo gauw als het mogelijk is, in de zomerperiode blijft doorgaan. Eerst moeten alle maatregelen weer in de gewone stand worden teruggebracht.

Blijf ook maar papier inzamelen, voorlopig thuis. Er zal toch wel weer verzameld worden als het weer kan?

Blijf volhouden, blijf bezig en blijf gezond. Het allerbeste en tot spoedig ziens.

Wim Meijer

Veel van onze Nivonvrienden zijn creatief – laat het ook anderen zien in het IetsTheater
Heel vaak worden anderen blij gemaakt met die creaties. Dit keramieken Vikingschip met keramieken zeil bijvoorbeeld werd gemaakt door Gé van Aarsen, en gaat nu naar iemands kleinzoon, genaamd LEIF. Het Vikingschip stond heel klein op het geboortekaartje.