nivon

IetsTheater Nivon Hengelo 24 maart 2020

IetsTheater Nivon Hengelo – geboorte van Iets uit nood

IetsTheater is bedoeld om in de komende tijd de communicatie tussen de leden en sympatisanten van Nivon Hengelo op gang te houden.

IetsTheater is een pop up theater voor eigenwerk (van leden en sympatisanten), vrij van rechten en Nivon betrokken. Iedereen mag (leden en sympatisanten), neen moet meedoen. Anders wordt het niks. Het onderwerp doet er niet toe – gewoon ‘iets’. Als het maar geschikt is om te delen. De vorm mag alles zijn: tekst, foto’s, geluid en film opnames. Als het maar geschikt is om digtaal te verspreiden via email en berichten op de Nivon Website. Kleine bestanden direct als bestand in het bericht. Grotere via een link.  Het bericht verschijnt op onregelmatige tijden.

Marian tekent voor de verspreiding. Bij haar kun je je ook aan- of afmelden. Stuur je Iets materiaal naar Luc. Ook suggesties en aanvullingen over en uitvoering zijn daar welkom. De inhoud van dit bericht gaat ook als email naar allen waarvan wij het email adres hebben.

De theaterdirectie oordeelt over de geschiktheid om te  delen. Over ‘niet delen’ wordt niet gecommuniceerd. De directie bestaat uit leden van het Afdelingsbestuur.

IetsTheater Directie

Koffieconcert Nivonzangkoornivon

De geplande uitvoering voor dit jaar op 29 maart gaat niet door. Maar gelukkig zijn er door Piet de Groot foto’s  van een concert uit 2012 gemaakt en is er muziek van een concert in 2000.  De directie wijst er op dat de beelden en muziek oud zijn en enig schrik kunnen bezorgen. Ook is dat de kwaliteit van de opnames niet ten goede gekomen.
Wil je alles weer terug zien. Klik hier.

Nieuws van Nivon Nederland – kijkje achter de schermen en meer…

Sinds de maatregelen rond ‘social distancing’ zijn de natuurvriendenhuizen gesloten, een groot deel van de activiteiten helaas tot nader order stilgelegd. Maar dat betekent niet dat Nivon ‘op slot’ gaat. Voor en achter de schermen wordt steeds hard gewerkt aan manieren om mensen met elkaar te blijven verbinden… Voorzitter Nivon Henk Schaaf over snelle beslissingen. Meer lezen, klik hier.

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo heeft 500 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekent voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Daarom is deelname voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.

Nivon Hengelo is een onderdeel van Nivon Natuurvrienden Nederland.

Nivon Natuurvrienden Nederland is een open vereniging waarin mensen met en voor elkaar werken aan een samenleving die eerlijk is en groen. Nivon faciliteert op allerlei manieren duurzame vrijetijdsbesteding en baseert zich op sociaal-democratische beginselen. Nivon heeft afdelingen, landelijke werkgroepen, natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen, telt 20.000 leden en is lid van NFI (Nature Friends International).

Wat kun je zoal met Nivon Nederland?

OVERNACHT in een NATUURVRIENDENHUIS of op een KAMPEERTERREIN

Ga mee op REIS, op ZOMERKAMP of WATERSPORTKAMP

Doe mee aan een ACTIVITEIT, WORKSHOP of ARRANGEMENT

Voor meer informatie, klik hier.nivon logo