boeken

HET ONBEKOMMERDE LEVEN en DE ONBEVANGEN JAREN kronieken jaren 50 en 60 (verkocht)

BOEKEN NIVON HENGELO – te koopboeken

 

HET ONBEKOMMERDE LEVEN

Kroniek over de jaren vijftig

Hardcover, 27×27 cm, in goede staat, Bob Bouber, 2007, HDC Media, Alkmaar, ISBN 978-77842-13-3 met meer dan 90 foto’s van vermaarde fotografen.

“De familie Brinker wordt gevolgd tussen 1948 en 1960. Laat u met alledaagse geschiedenis meevoeren naar de sfeer van de jaren vijftig, onbekommerd en eenvoudig“

 

DE ONBEVANGEN JARENboeken

Kroniek over de jaren zestig

Hardcover,27×27 cm, in goede staat, Bob Bouber, Media  Alkmaar.2008, HDC Media Alkmaar, ISBN 978-90-77842-24-9 . “Laat u met de “petites histoires” en met bijna 100 foto’s terugvoeren naar de sfeer van de jaren zestig”.

Heeft u interesse in deze twee kronieken?

Neem dan contact op met :

Loes van IJperen: tel. 0742428421, email: loesvanijperen@hotmail.comboeken

Prijs € 10. 00 , excl. verzendkosten.

Vergeet niet ook een blik op de andere mooie tweedehands titels in onze Webwinkel te werpen. Klik hier.

Wat is Boeken Nivon Hengelo?

Boeken Nivon Hengelo is een enthousiaste groep vrijwilligers en vooral liefhebbers van boeken. Nivon vrijwilligers die zich inspannen om tweedehands boeken en platen een waardig nieuw leven te geven.

Deze groep doet dat door boeken die afgedankt worden te verzamelen, te sorteren en vervolgens aan te bieden aan andere liefhebbers. Een prettige bijkomstigheid is dat het financiële resultaat  ten goede komt van Nivon Hengelo. Nivon Hengelo is een lokale afdeling van Nivon Nederland.

Het is ongelooflijk hoeveel boeken er in Nederland dagelijks worden afgedankt. Boeken die zonder opvang regelrecht naar de papierdump zouden zijn gegaan om hun leven als oud papier te eindigen. Terwijl er voor vele boeken wel degelijk belangstelling is. Het is nu de kunst voor Boeken Nivon Hengelo om die boeken uit de stroom te vissen en in de etalage te zetten. En omdat Nivon Hengelo 100 procent uit vrijwilligers bestaat kan dat voor prijzen die voor niemand een bezwaar hoeven te zijn.

De Boekengroep heeft een eigen webpagina: Boekengroep Nivon Hengelo, waarop het complete arsenaal van activiteiten te lezen is. Klik hier. 

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo heeft 600 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekent voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Daarom is deelname voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.

Voor meer informatie over Nivon Nederland, klik hier.nivon logo