hergé

Hergé De guitenstreken van KWIK en FLUPKE 2e reeks (verkocht)

BOEKEN NIVON HENGELO – Te koop

 

Hergé

De guitenstreken van KWIK en FLUPKE 2e reeks

Harde kaft, 19×26 cm, redelijke staat, met duidelijke gebruikssporen, losse band, plaatjes binnen in goede staat, 1949, Casterman,

 

Ook zijn er nog 4 andere deeltjes  te koop, in vergelijkbare staat, nl:

3e reeks 1950, 4e reeks 1951, 5e reeks 1952, 6e reeks 1954

 

Heeft u interesse in een of in meerdere boekjes Hergé?

Neem dan contact op met:

Loes van IJperen, Tel 0742428421, email loesvanijperen@hotmail.com

Prijs per deel € 10,00 excl. verzendkosten.

Vergeet niet ook een blik op de andere mooie titels te werpen. Klik hier.

Wat is Boeken Nivon Hengelo?

Boeken Nivon Hengelo is een enthousiaste groep vrijwilligers en vooral boekenliefhebbers, die zich inspant om tweedehands boeken en platen een waardig nieuw leven te geven.

Deze groep doet dat door boeken die afgedankt worden te verzamelen, te sorteren en vervolgens aan te bieden aan andere liefhebbers. Het financiële resultaat komt ten goede van Nivon Hengelo, een lokale afdeling van Nivon Natuurvrienden Nederland.

Het is ongelooflijk hoeveel boeken er in Nederland dagelijks worden afgedankt, die zonder opvang regelrecht naar de papierdump zouden zijn gaan om hun leven als oud papier te eindigen. Terwijl er voor vele boeken wel degelijk belangstelling is. Het is nu de kunst voor Boeken Nivon Hengelo (hierna Boekengroep genoemd) om die boeken uit de stroom te vissen en in de etalage te zetten. En omdat Nivon Hengelo een 100 procent vrijwilligers organisatie is kan dat voor prijzen die voor niemand een bezwaar hoeven te zijn.

De Boekengroep heeft een eigen webpagina: Boekengroep Nivon Hengelo, waarop het complete arsenaal van activiteiten te lezen is. Klik hier. 

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo is een organisatie met 600 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekent voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Deelname is voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.