boeken, fotograven

GROTE FOTOGRAFEN Box (verkocht)

BOEKEN NIVON HENGELO – Te koopboeken

 

GROTE FOTOGRAFEN Box

Een bijzondere collectie werk van 20 top fotografen uit binnen- en buitenland.

De 20 cahiers, 30x42cm groot, elk 24 pagina’s, in luxe cassette, zijn uitgegeven door De Volkskrant in 2011. De cassette bevat een representatieve selectie uit het werk van 20 grote fotografen, elk met een uitgebreide beschrijving van boekeno.a.:

Robert Capa

Anton Corbijn

Henri Cartier-Bresson

Robert Doisneau

Ed van der Elsken

Man Ray

Peter Lindberg

De cassette en de cahiers zijn in zeer goede staat.

 

Heeft u interesse in deze mooie box: Grote Fotografen?

Neem dan contact op met:

Loes van IJperen, tel.0742428421, email : loesvanijperen@hotmail.com

Prijs € 40,00, excl. verzendkosten

Vergeet niet ook een blik op de andere mooie titels te werpen. Klik hier.

Wat is Boeken Nivon Hengelo?

Boeken Nivon Hengelo is een enthousiaste groep vrijwilligers en vooral boekenliefhebbers, die zich inspant om tweedehands boeken en platen een waardig nieuw leven te geven.

Deze groep doet dat door boeken die afgedankt worden te verzamelen, te sorteren en vervolgens aan te bieden aan andere liefhebbers. Een prettige bijkomstigheid is dat het financiële resultaat  ten goede komt van Nivon Hengelo. Nivon Hengelo is een lokale afdeling van Nivon Natuurvrienden Nederland.

Het is ongelooflijk hoeveel boeken er in Nederland dagelijks worden afgedankt. Boeken die zonder opvang regelrecht naar de papierdump zouden zijn gegaan om hun leven als oud papier te eindigen. Terwijl er voor vele boeken wel degelijk belangstelling is. Het is nu de kunst voor Boeken Nivon Hengelo (hierna Boekengroep genoemd) om die boeken uit de stroom te vissen en in de etalage te zetten. En omdat Nivon Hengelo een 100 procent vrijwilligers organisatie is kan dat voor prijzen die voor niemand een bezwaar hoeven te zijn.

De Boekengroep heeft een eigen webpagina: Boekengroep Nivon Hengelo, waarop het complete arsenaal van activiteiten te lezen is. Klik hier. 

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo is een organisatie met 600 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekent voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Daarom is deelname voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.

Voor meer informatie over Nivon Nederland, klik hier.