van gogh en zijn weg

Van Gogh en zijn weg – Jan Hulsker (verkocht)

 

Van Gogh en zijn weg

in meer dan 2000 illustraties

vincent van gogh

BOEKEN  NIVON  HENGELO – te koop

Al zijn tekeningen en schilderijen in hun samenhang en ontwikkeling door Jan Hulsker

Hardcover, 25×36 cm, 4 .cm dik, puntgave stofomslag, uitmuntende staat, uitgegeven bij Meulenhoff Amsterdam, 1977, ISBN 90 290 080 75

Artistieke biografie, met alle tekeningen, schetsen en schilderijen van Van Gogh,voor het eerst in chronologische volgorde

Meer dan 2000 illustraties.

Heeft u interesse in dit prachtige boek, Van Gogh en zijn weg ?

Neem dan contact op met:

Loes van IJperen: T. 0742428421, email loesvanijperen@hotmail.com

Prijs € 15,00 excl. verzendkosten

Vergeet niet ook een blik op de andere mooie titels te werpen. Klik hier.

Wat is Boeken Nivon Hengelo?

Boeken Nivon Hengelo is een enthousiaste groep vrijwilligers en vooral boekenliefhebbers, die zich inspant om tweedehands boeken een waardig nieuw leven te geven.

Deze groep doet dat door boeken die afgedankt worden te verzamelen, te sorteren en vervolgens aan te bieden aan andere liefhebbers. Het financiële resultaat komt ten goede van Nivon Hengelo, een lokale afdeling van Nivon Natuurvrienden Nederland.

Het is ongelooflijk hoeveel boeken er in Nederland dagelijks worden afgedankt, die zonder opvang regelrecht naar de papierdump zouden zijn gaan om hun leven als oud papier te eindigen. Terwijl er voor vele boeken wel degelijk belangstelling is. Het is nu de kunst voor Boeken Nivon Hengelo (hierna Boekengroep genoemd) om die boeken uit de stroom te vissen en in de etalage te zetten. En omdat Nivon Hengelo een 100 procent vrijwilligers organisatie is kan dat voor prijzen die voor niemand een bezwaar hoeven te zijn.

De Boekengroep heeft een eigen webpagina: Boekengroep Nivon Hengelo, waarop het complete arsenaal van activiteiten te lezen is. Klik hier.

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo is een organisatie met 600 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekent voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Deelname is voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.