GESCHENK – boekenweek 1932 (verkocht)

BOEKEN  NIVON  HENGELO – Te koop

1-p1330641

GESCHENK

Het eerste boekenweekgeschenk 1932 had een oplage van 32.000 en werd geschonken bij besteding van f 2,50 aan boeken. De schrijvers moesten aan de hand van vijf vragen een portret van zichzelf schrijven.

Het boek is gebrocheerd, met slappe kaft; rug licht beschadigd; afm.14 x 20 cm, 168 bladz; met z/w foto’s van de schrijvers; 168 pag.

Heeft u interesse in GESCHENK?

Neem dan contact op met:

Loes van IJperen, Tel. 0742428421 of email loesvanijperen@hotmail.com

Prijs € 10,00 excl. verzendkosten

Wat is Boeken Nivon Hengelo?

Boeken Nivon Hengelo is een enthousiaste groep vrijwilligers en vooral boekenliefhebbers, die zich inspant om tweedehands boeken een waardig nieuw leven te geven.

Deze groep doet dat door boeken die afgedankt worden te verzamelen, te sorteren en vervolgens aan te bieden aan andere liefhebbers. Het financiële resultaat komt ten goede van Nivon Hengelo, een lokale afdeling van Nivon Natuurvrienden Nederland.

Het is ongelooflijk hoeveel boeken er in Nederland dagelijks worden afgedankt, die zonder opvang regelrecht naar de papierdump zouden zijn gegaan om hun leven als oud papier te eindigen. Terwijl er voor vele boeken wel degelijk belangstelling is. Het is nu de kunst voor Boeken Nivon Hengelo (hierna Boekengroep genoemd) om die boeken uit de stroom te vissen en in de etalage te zetten. En omdat Nivon Hengelo een 100 procent vrijwilligers organisatie is kan dat voor prijzen die voor niemand een bezwaar hoeven te zijn.

De Boekengroep heeft een eigen webpagina waarop het complete boekenaanbod te lezen is (deze pagina is nog in wording).

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo is een organisatie met 600 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekenen voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Deelname is voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.