DESTIJDS IN NEDERLAND, van Bernard F. Eilers (verkocht)

destijds, boekenBOEKEN  NIVON  HENGELO – Te koop

 

DESTIJDS IN NEDERLAND

Een fotoalbum van Bernard F. Eilers, met inleiding en commentaar van Wim Zaal, uitg. Elsevier, 1974.

Zeer gaaf exemplaar, afm. 22 x 28 cm hardcover met (gave) stofkaft, 360 foto’s, gemaakt tussen 1878 en 1951 door de befaamde, relatief onbekende fotograaf Eilers.

Heeft U interesse in dit mooie boek: Destijds in Nederland?

Neem dan contact op met:

Loes van IJperen: tel. 0742428421, email: loesvanijperen@hotmail.com

Prijs €5,00 excl. verzendkosten

Wat is Boeken Nivon Hengelo?

Boeken Nivon Hengelo is een enthousiaste groep vrijwilligers en vooral boekenliefhebbers, die zich inspant om tweedehands boeken een waardig nieuw leven te geven.

Deze groep doet dat door boeken die afgedankt worden te verzamelen, te sorteren en vervolgens aan te bieden aan andere liefhebbers. Het financiële resultaat komt ten goede van Nivon Hengelo, een lokale afdeling van Nivon Natuurvrienden Nederland.

Het is ongelooflijk hoeveel boeken er in Nederland dagelijks worden afgedankt, die zonder opvang regelrecht naar de papierdump zouden zijn gaan om hun leven als oud papier te eindigen. Terwijl er voor vele boeken wel degelijk belangstelling is. Het is nu de kunst voor Boeken Nivon Hengelo (hierna Boekengroep genoemd) om die boeken uit de stroom te vissen en in de etalage te zetten. En omdat Nivon Hengelo een 100 procent vrijwilligers organisatie is kan dat voor prijzen die voor niemand een bezwaar hoeven te zijn.

De Boekengroep heeft een eigen webpagina: Boeken en Platen, waarop alle activiteiten van de groep te vinden is.

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo is een organisatie met 600 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekent voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Deelname is voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.