boekenbeurs

Boekenbeurs op zaterdag 23 en zondag 24 oktober

De Boekenbeurs Nivon Hengelo is in de herfstvakantie een jaarlijks terugkerend festijn voor boeken en puzzelliefhebbers. Op zondag wordt de voorraad weer compleet aangevuld met nieuw materiaal.

boekenbeursNIVON Hengelo houdt zijn beroemde boeken en puzzelbeurs  van 10 tot drie uur in het NIVON Centrum, Lodewijkstraat 1, hoek Berfloplein, in Hengelo.

Alles is ingericht voor een zo veilig mogelijke ruimte. De indeling en opstelling in het centrum is zodanig gekozen dat er geen nauwe passages zijn, afstand gemakkelijk te bewaren is, een doorgaande wandeling langs alle boeken voert en slechts op een punt aan het eind afgerekend wordt. Voor het bezoek aan de markt is geen CTB vereist.

Zoekt u de roman of informatieve boek dat u altijd al had willen lezen, of dat ene boek over uw hobby dat niet meer in de handel is, kom dan snuffelen tussen de systematisch uitgestalde boeken. Er is een ruime keus aan literatuur en romans van zowel Nederlandse als buitenlandse auteurs, poëzie en een rijke selectie van kinderboeken. En is er een boeiend aanbod van boeken met een wat meer antiquarische inslag en diverse regionale jaarboeken.

boekenbeurs

Ook is er een rijke selectie van kinder- en jeugdboeken. Deze hebben hun eigen privé boekenbeurs in de mooie hal van het Nivoncentrum

Inlichtingen bij Jaap Hekkema; 06-51113176.

De toegang is gratis. Kom dus binnen, kijken en kopen.

Vergeet niet ook een blik op de andere mooie titels in de webwinkel te werpen. Klik hier.

Wat is Boeken Nivon Hengelo?

Boeken Nivon Hengelo is een enthousiaste groep vrijwilligers en vooral boekenliefhebbers, die zich inspant om tweedehands boeken en platen een waardig nieuw leven te geven.

Deze groep doet dat door boeken die afgedankt worden te verzamelen, te sorteren en vervolgens aan te bieden aan andere liefhebbers. Een prettige bijkomstigheid is dat het financiële resultaat  ten goede komt van Nivon Hengelo. Nivon Hengelo is een lokale afdeling van Nivon Natuurvrienden Nederland.

Het is ongelooflijk hoeveel boeken er in Nederland dagelijks worden afgedankt. Boeken die zonder opvang regelrecht naar de papierdump zouden zijn gegaan om hun leven als oud papier te eindigen. Terwijl er voor vele boeken wel degelijk belangstelling is. Het is nu de kunst voor Boeken Nivon Hengelo (hierna Boekengroep genoemd) om die boeken uit de stroom te vissen en in de etalage te zetten. En omdat Nivon Hengelo een 100 procent vrijwilligers organisatie is kan dat voor prijzen die voor niemand een bezwaar hoeven te zijn.

De Boekengroep heeft een eigen webpagina: Boekengroep Nivon Hengelo, waarop het complete arsenaal van activiteiten te lezen is. Klik hier. 

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo is een organisatie met 600 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekent voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Daarom is deelname voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.

Voor meer informatie over Nivon Nederland, klik hier.