nivon

Boekenbeurs en lezingen worden uitgesteld

nivonBoekenbeurs en lezingen, presentaties en films in het NIVONcentrum, seizoen 2020/2021, worden i.v.m. de huidige ontwikkelingen opnieuw uitgesteld.

Dit betreft de maandagmiddagen (natuur en cultuur), dinsdagmiddagen  (Sociaal Toerisme), dinsdagavonden en donderdagmiddagen (Geschiedenis).

Rob Lehr bericht:

Gezien het toenemend aantal coronabesmettingen (ook in Twente) en
vanwege de veiligheid van alle belangstellenden hebben we in overleg met
ons afdelingsbestuur vandaag met pijn in het hart besloten om voorlopig
alle geplande lezingen/presentaties op de maandagmiddagen (Cultuur en Natuur), dinsdagmiddagen (Sociaal Toerisme) en donderdagmiddagen (Geschiedenis)  opnieuw uit te stellen. Hopelijk kan dit programma in het volgende seizoen dan wel uitgevoerd worden. We zullen afwachten hoe de toestand zich dan laat aanzien voor we jullie een nieuw uitnodigingsbericht sturen.

In elk geval erg bedankt voor jullie belangstelling.
Wees voorzichtig en blijf gezond!

Met vriendelijke groeten, Rob Lehr

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo heeft 500 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekent voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Daarom is deelname voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.

Nivon Hengelo is een onderdeel van Nivon Natuurvrienden Nederland.

Nivon Natuurvrienden Nederland is een open vereniging waarin mensen met en voor elkaar werken aan een samenleving die eerlijk is en groen. Nivon faciliteert op allerlei manieren duurzame vrijetijdsbesteding en baseert zich op sociaal-democratische beginselen. Nivon heeft afdelingen, landelijke werkgroepen, natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen, telt 20.000 leden en is lid van NFI (Nature Friends International).

Wat kun je zoal met Nivon Nederland?

OVERNACHT in een NATUURVRIENDENHUIS of op een KAMPEERTERREIN

Ga mee op REIS, op ZOMERKAMP of WATERSPORTKAMP

Doe mee aan een ACTIVITEIT, WORKSHOP of ARRANGEMENT

Voor meer informatie, klik hier.nivon logo