boeken

AAN MARTINUS NIJHOFF boek gemaakt bij het 40-jarig bestaan van uitgeverij

BOEKEN NIVON HENGELO – te koopboeken

 

AAN MARTINUS NIJHOFF 1853-1893

Hardcover, 17×24 cm, in zeer fraaie, luxe, gemarmerde cassette, goud op snee, met mooie ets van L.W.R. Wenckebach en originele handtekeningen van prominente personen, o.a. uit de wereld van boek, literatuur en uitgeverij.

Het boek is een schoolvoorbeeld van vakmanschap, gemaakt ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan vanboeken uitgeverij Martinus Nijhoff. grootvader van de dichter Martinus Nijhoff.

Aangevuld met drie boeken:

1 Fondscatalogus van Martinus Nijhoff 1853-1953

2 De boekverkoopers, notarissen en cramers op het binnenhof, door E.F. Kossmann, 1932

3 Hoe de samenwerking Nijhoff-Kronenberg begon, 1936, met opdracht van de auteur

boekenHeeft u interesse in deze mooie boeken?

Neem dan contact op met:

Loes van IJperen, tel. 0742428421, email: loesvanijperen@hotmail.com

Prijs € 60.00, excl. verzendkostenboeken

Vergeet niet ook een blik op de andere mooie tweedehands titels in onze Webwinkel te werpen. Klik hier.

Wat is Boeken Nivon Hengelo?

Boeken Nivon Hengelo is een enthousiaste groep vrijwilligers en vooral liefhebbers van boeken. Nivon vrijwilligers die zich inspannen om tweedehands boeken en platen een waardig nieuw leven te geven.

Deze groep doet dat door boeken die afgedankt worden te verzamelen, te sorteren en vervolgens aan te bieden aan andere liefhebbers. Een prettige bijkomstigheid is dat het financiële resultaat  ten goede komt van Nivon Hengelo. Nivon Hengelo is een lokale afdeling van Nivon Nederland.

Het is ongelooflijk hoeveel boeken er in Nederland dagelijks worden afgedankt. Boeken die zonder opvang regelrecht naar de papierdump zouden zijn gegaan om hun leven als oud papier te eindigen. Terwijl er voor vele boeken wel degelijk belangstelling is. Het is nu de kunst voor Boeken Nivon Hengelo om die boeken uit de stroom te vissen en in de etalage te zetten. En omdat Nivon Hengelo 100 procent uit vrijwilligers bestaat kan dat voor prijzen die voor niemand een bezwaar hoeven te zijn.

De Boekengroep heeft een eigen webpagina: Boekengroep Nivon Hengelo, waarop het complete arsenaal van activiteiten te lezen is. Klik hier. 

Wat is Nivon Hengelo?

Nivon Hengelo heeft 600 leden die samen meer dan dertig verschillende activiteiten ondernemen. We zijn altijd in voor nieuwe ideeën of activiteiten en maken daar graag ruimte voor. Een honderdtal vrijwilligers tekent voor de totale organisatie, waardoor de kosten zo laag mogelijk zijn. Daarom is deelname voor iedereen en elke beurs mogelijk.

Nivon Hengelo heeft een eigen website waarop het complete programma te lezen is. Klik hier.

Voor meer informatie over Nivon Nederland, klik hier.nivon logo