beheer Nivoncentrum
beheer Nivoncentrum

Het beheer Nivoncentrum en onderhoud is in handen van de Beheercommissie

SONY DSC

De Beheercommissie is verantwoordelijk voor beheer Nivoncentrum. Het is een groep enthousiaste, ondernemende en handige mensen die tekent voor beheer en onderhoud van het Nivoncentrum. De commissie streeft ernaar het centrum optimaal gebruiksklaar te hebben. De Beheercie verzorgt de bevoorrading van de keuken, gastvrouwen en catering, de huishoudelijke dienst, onderhoud van gebouw en tuin, onderhoud en instructies van de apparatuur, en verhuur en coordinatie van de zalen.

Beheer Nivoncentrum kent een boeiend en afwisselend takenpakket en is essentieel voor blije gezichten van de 15 duizend bezoekers per jaar. Wil je niet meewerken in dit team.

Bel Barbara (telefoon en email staan hiernaast) voor een kennismaking onder het genot van een kop koffie. Zij zal je graag vertellen over de gang van zaken en kijk vooral goed om je heen als je rondloopt door de ruimtes en zalen in ons zonnige, sfeervol en goed uitgerust Nivoncentrum.

1-100_4725Zijn je handen gaan jeuken en klaar om uit de mouwen te steken
kijk dan nog even naar een project dat in 2015 door de Beheergroep is uitgevoerd.

Een “eeuwen” oude wens van onze leden en bezoekers van het Nivoncentrum werd vervult. Namelijk een overdekte fietsenstalling bouwen opdat na een bezoek of ferme wandeling op een droog zadel naar huis kon worden gefietst.

Informatie

Nivoncentrum Hengelo
Lodewijkstraat 1/ hoek Berfloplein
7553 LB Hengelo

Inlichtingen bij Barbara van Limburg Stirum

  • telefoon: 06-27111020
  • email: b.van.stirum@gmail.com